Vår gemensamma process

Vill du vara diskret, eller tycker du om att sticka ut?

Hos oss finns högkvalitativa lösningar för alla smaker.

Tillsammans med oss planerar du för den framtida drömmen. Steg för steg tar vi oss mot slutmålet som är en komplett kökslösning av högsta klass! Idéer omsätts längs vägen till snygga och praktiska lösningar.

Vi är specialiserade på högkvalitativa och individuellt anpassade kök. När vi säger ”individuell anpassning”, då menar vi verkligen att du kan gå ner på detaljnivå när du kommer med dina önskemål! Med över 40 års erfarenhet i ryggen hjälper vi dig att välja lämpliga lösningar som uppfyller just dina  behov. En hållbar och funktionell strategi i allt från idé till materialval hjälper till att skapa ett spännande och attraktivt kök som underlättar din vardag.

Utöver planering och tillverkning monterar vi också köken i samarbete med duktiga och kompetenta hantverkare, i de fall du vill ha hjälp med detta. Då vi tar hand om totalentreprenaden, så gör vi allt från planering till rivning, bortforsling/miljöhantering, montage och till sist slutjustering av detaljer.  Vi samarbetar självklart med alla typer av hantverkare som kan behövas, beroende på projektets omfattning. Utöver köksinredningar så tillverkar vi även garderober, wc-inredning, utrustning till tvättstugor, hallinredning samt specialmöbler. Vi säljer också lösa luckor och dörrar, skjutdörrar, hoar, kranar och armaturer.

SÅ SKAPAR VI LÖSNINGAR TILLSAMMANS MED DIG SOM KUND

Planering
1
Med utgång från de mått vi tagit, så planerar vi i samråd med dig fram snygga, praktiska och individuella lösningar.
Framställning
2
Inredningen tillverkas vid vår snickerifabrik i Kemijärvi, utifrån den tillsammans med dig framtagna planen.
3
När du renoverar kan vi (om behov och önskemål finns) både riva ut och miljöhantera ditt gamla kök.
4

Våra kompetenta samarbetspartners monterar och slutför installationen enligt överenskommelse och med högsta branschstandard.

Garanti
5
Till våra kök används bara högkvalitativa material och förstklasssiga produkter från kända leverantörer. Vi strävar också efter en så hög grad av inhemska produkter som möjligt. De här principerna gäller för alla kök vi levererar, oavsett prisklass.